Info på norsk

Summer Tango

Kristiansand

17th - 19th June 2016

Det er hyggelig igjen å kunne ønske velkommen til summertango i Kristiansand. Også i år med masse tango og særdeles flotte instruktører. Arrangementet finner sted i Kristiansand 17. til 19. juni 2016.

 

For tredje år på rad har vi fått noen av verdens beste instruktører til landet, og til Kristiansand. Murat Erdemsel og Sigrid Van Tilbeurgh.

 

Begge er instruktører på høyt profesjonelt nivå innen dans, teater og kunst, og har i tangosammenheng funnet et særdeles skapende samarbeid.

 

I tillegg til utmerkede instruktører har vi fått dyktige DJer.

Fredag spiller Trud Antzée, Oslo

Lørdag spiller Birger Haugdal, Bergen

og søndag spiller Berit Myrvang, Kristiansand

 

Kristiansand er jo en utmerket by en vakker juni-helg, så vi satser alt på å vise byen frem fra sitt vakreste, men selv uten finvær skal vi klare å få et fint arrangement.

 

Hele kurset vil bli gjennomført på Fylkeshuset i Kristiansand. Fylkeshuset ligger i sentrum. Adressen er Tordenskjolds gate 67, og er 10 min fra omtrent hvor som helst i sentrum. Her har vi kort vei til bystranda, til badevann i bymarka, til Markens og til mange av byens restauranter.

 

Tangoprogrammet er klart og lagt ut på siden. Etterhvert vil vi også komme med et tilleggsprogram for å lage en hyggelig sosial ramme rundt det hele.

 

Overnatting

Vi vil gjøre vårt beste for å finne privat overnatting til de som ønsker. Kryss av dette på påmeldingsskjema. Vi vil ha en gjennomgang av overnattingsønsker siste uke i mai, for så å gi tilbakemelding.

 

for hotell se:

http://billighotell.no/destinasjoner/norge/kristiansand

 

Vi kan anbefale

http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Kristiansand/Kristiansand-Bystranda

 

Pris og påmelding.

Vi har to pakkepriser, begge med betydelige rabatter.

 

Den ene pakken er alt av kurs og milonga, den ander er teknikkursene og milonga. Det gis rabatt for tidligpåmelding, påmelding i par, og for egne medlemmer.

 

Price per workshop: NOK 300,-

Milongas: Friday NOK 120,- with night meal,

Saturday NOK 150,- with night meal,

Sunday NOK 80,-

 

Kontakt oss

se nederst på denne siden

 

Lenker

www.tangoklubben.no

mail@tangoklubben.no

 

hilsen

Kristiansand Tango, Tangueros del Sur